DISCLAIMER

De informatie op www.dierenambulancenederrijn.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en wordt zoveel mogelijk geactualiseerd. Ondanks deze zorgvuldigheid staan wij niet in voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de geboden informatie.


Geen dierenartsen

De medewerkers van Dierenambulance Nederrijn hebben niet per definitie een opleiding op het gebied van dieren of diergeneeskunde gevolgd. Wij geven daarom geen adviezen op veterinair gebied, gegeven adviezen mogen dan ook niet als zodanig worden beschouwd, hiervoor kunt u contact opnemen met uw eigen dierenarts.


Copyright

Alle informatie op www.dierenambulancenederrijn.nl is copyright Dierenambulance Nederrijn (Stichting Dierenzorg Nederrijn). Het dupliceren van content van www.dierenambulancenederrijn.nl is zonder nadrukkelijke toestemming niet toegestaan. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan is inbreuk op intellectuele rechten.

Eventuele door ons gepubliceerde teksten en afbeeldingen die door derden zijn gemaakt zijn voor zover mogelijk voorzien van een bronvermelding.


Accepteren van de algemene voorwaarden

Gebruikers van www.dierenambulancenederrijn.nl zijn op de hoogte van en gaan akkoord met de Privacy Policy. Indien u niet akkoord gaat met onderstaande Privacy Policy of onze algemene voorwaarden verzoeken wij u deze website niet verder te gebruiken.

Veranderingen in de Privacy Policy en algemene voorwaarden onder voorbehoud.


Privacy Policy

Persoonlijke gegevens die door u aan ons worden verstrekt door het bezoeken van onze website, door het invullen van de formulieren voor gemiste - en gevonden dieren of de via (telefonische) gesprekken of email doorgegeven persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Persoonlijke informatie kan wel door ons worden verzameld ten behoeve van onze administratie of voor gegevensanalyse maar zal nooit gepubliceerd of verkocht worden. www.autoriteitpersoonsgegevens.nl


Website

Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Deze website bevat links naar andere websites. Dierenambulance Nederrijn (Stichting Dierenzorg Nederrijn) is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.