Spreekbeurten

Wist je dat wij ook bij jou op school komen met de Dierenambulance?
Zit je in groep 1 t/m 8 op de basisschool? En staat jou school in onze regio?

Wil jij graag een spreekbeurt houden over de Dierenambulance, en lijkt het je leuk daarbij een echte ambulance, met 2 medewerkers bij jou op school te laten zien?

Hoe gaat dat in zijn werk?

  • Je bespreekt samen met je juf of meester wanneer je een spreekbeurt wilt houden.
  • Als je de datum weet, bel je met ons nummer, 06 53 871 861, of stuur je een mail naar: info@danederrijn.nl om een afspraak te maken met één van onze medewerkers.
  • Die plannen dan ons bezoek in, meestal komen wij nadat jij je verhaal in de klas hebt verteld. Als je het leuk vindt, kunnen wij ook eerder in de klas komen en vragen beantwoorden die jij en je klas kunnen stellen. Daarna gaan we met zijn allen naar buiten, en laten onze medewerkers de dierenambulance zien en leggen uit wat we allemaal bij ons hebben, en wat wij zoal meemaken.
  • Heb je zelf een leuk idee? Laat dat dan weten in het gesprek met de medewerker of in de mail, dan kunnen we kijken of dit mogelijk is.
  • Uiteraard zijn wij altijd blij met giften en donaties, hoe klein ook. Dus als je met je klas wat geld inzamelt, door lege flessen te sparen, of op een andere leuke manier, vinden wij dat erg leuk. Maar je bent niks verplicht natuurlijk. We nemen het geld in ontvangst, en maken een foto voor op Facebook.

Vind je het spannend om met ons te bellen of ben je te jong om te mailen?

Vraag dan je leerkracht of je ouders om te helpen.

(Wij behouden het recht om bij noodgevallen de spreekbeurt te onderbreken, tenslotte is het een hulpverleningsteam in dienst.)

TIP!

Hieronder kan je een tekst downloaden die je kan helpen met je spreekbeurt, hierin staat alles over de dierenambulance en hun werk.
Ook is er een handleiding van wat je wel en niet moet doen als je een dier gaat redden.


Wij beschikken over 2 volledig uitgeruste dierenambulances.

Onze regio bestaat uit de gemeenten Renkum, Wageningen en Rhenen.